Rijschool Wesseldijk, ook voor de professionele chauffeur

Rijopleiding

Rijschool Wesseldijk is in de omgeving Arnhem, Nijmegen, Tiel en Ede echt een begrip. Dit regionale rijschool is een echt opleidingscentrum voor alle soorten rijbewijzen en alles wat daarmee samenhangt. Zo kun je hier terecht voor je scooter rijbewijs, voor auto, motor en rijden met aanhanger. Maar ook je rijbewijs voor bus, camper, vrachtwagen en vrachtwagens met aanhanger kun je hier halen. Zowel particulieren als beroepschauffeurs kunnen hun rijopleiding bij deze rijschool volgen.

Rijschool Wesseldijk

Logistieke opleidingen bij Rijschool Wesseldijk

Daarnaast zijn er nog talloze logistieke opleidingen die je bij Rijschool Wesseldijk kunt volgen. Certificaten voor bijvoorbeeld heftruck, elektrische pallettruck, hoogwerker of reachtruck. Maar ook VCA, Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist voor Aannemers kun je bij Wesseldijk halen. VCA is de waarborg voor veiligheid en een gezonde omgeving op de werkvloer. Naast deze logistieke cursussen kun je als beroepschauffeur ook terecht voor nascholing voor het verlengen van je Code 95.

Instructeur

Instructeursopleidingen

Wil je graag instructeur worden? Dan kun je een speciale instructeur opleiding volgen voor de A, B, C, D en E. Ook je WRM nascholing kun je bij Rijschool Wesseldijk volgen. WRM staat voor Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. Dit certificaat is nodig als je rijles geeft. Om deze te verlengen is nascholing nodig. Deze nascholing bestaat uit drie theoriecursussen en een praktijkdeel. Doe je deze nascholing niet dan wordt je instructeursbevoegdheid ingetrokken. Ook als je WRM is verlopen dan moet je deze weer opnieuw halen. Zorg dus dat je op tijd de nascholing volgt zodat je tijdig kunt verlengen.

Verschillende locaties

Rijschool Wesseldijk heeft verschillende vestigingen in Arnhem, Nijmegen, Tiel en Ede. Allemaal goed bereikbaar. Je kunt dus altijd je rijopleiding volgen bij jou in de buurt. Kijk op de website op de verschillende opleidingen en bekijk de mogelijkheden voor jou. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen voor meer informatie.