Ik heb last van hamertenen

hamertenen

Wat is het nu eigenlijk?hamertenen

Hamertenen zijn erg vervelend om te hebben weet ik uit ervaring. Sinds ik wat ouder ben geworden heb ik er steeds meer last van. Toen ik een jaar of 50 was is het begonnen volgens mij. Als je nu niet weet wat deze aandoening is, dan zal ik het je kort uitleggen. Het is een afwijking aan de kleine tenen. Ik heb het zelf bij eentje, maar je kunt het ook bij meerdere hebben. Hierbij zit er iets niet goed in de spieren, waardoor ze heel gek gaan staan. Doordat er iets niet helemaal zit zoals het hoort, krijg je ook pijn bij het staan en lopen.

Veel minder pijn

Gelukkig zijn hamertenen gemakkelijk op te lossen met goede zooltjes. Ik heb de mijne van Footlogics en ben er erg tevreden over. Soms heb ik nog steeds wel last, maar het is een stuk minder. Ze passen perfect in mijn schoen en daardoor merk ik niet eens dat ik ze in heb. Ik zou deze zeker aanraden aan mensen in mijn omgeving, mogen ze van hetzelfde last krijgen als ik. Voor meer informatie zou ik zeker eens op de website kijken of contact met ze opnemen!