Wellness Weekend

wellness weekend

Wellness weekend is voor iedereen fijn. Heb jij de behoefte om je lekker te laten verwennen in de wellness en daarna te overnachten in een van onze hotels? Sauna & beauty de Thermen Nijmegen werken samen met andere hotels in de buurt. Zij willen iedereen dezelfde ervaringen op laten doen. Veel klanten in het verleden zijn zeer tevreden en zijn van plan om in de toekomst terug te keren. Je kan dus gezellig met je partner, vrienden of familielid langs komen en een heel weekendje gaan genieten.  Als jij lekker wilt genieten van de sauna, massage etc en wilt genieten van de overnachting. Dan kan jij dat zeker doen. Voor een betaalbare prijs heb jij je wellness weekend voor elkaar en kun jij lekker genieten van jouw weekend.

Arrangementen

Je hebt wel 10 verschillende arrangementen waar je uit kan kiezen en vervolgens van kan genieten. Dit verschilt ook heel veel per persoon. Maar wellness en overnachting is ideaal als je een wellness weekend wilt. Vooral om samen met jouw partner, vriend/vriendin of familielid lekker te genieten. Je kan hier ook genieten van het lekkere eten in het restaurant en kan je je buik ook een plezier doen door deze te vullen met heerlijke gerechten. Jij bepaald wij zorgen voor een weekend om nooit te vergeten.

wellness weekend 1

Wil jij dit ook?

Je kan altijd rond kijken op de website voor meer informatie. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt om jouw behoefte te voldoen. Je kan ook altijd contact opnemen met een van onze vriendelijk medewerkers. Zij helpen jou graag verder met het beantwoorden van jouw vragen. Zo kan jij ook met een gerust hart gaan reserveren zonder ineens enige negatieve tegenslagen te krijgen. Dit is voor jou natuurlijk fijn. Zo kan je ook extra kosten voorkomen. Wacht niet langer en reserveer jouw Wellness weekendje uit.