RIE toetsing doen?

Veilig te werk gaan willen wij natuurlijk allemaal wel. Logisch, je zit immers niet op een ongeluk te wachten als je aan het werk bent. Hierdoor raad ik je aan om jezelf eens te verdiepen in een RIE toetsing. Hiermee kun je eenvoudig en snel inzien of dat jij veilig te werk gaat. Alle aspecten worden bekeken en geïnspecteerd. Op basis daarvan zal er een resultaat uitkomen met de knelpunten waaraan gewerkt moet worden. In feite klinkt het erg logisch, maar wist jij dat dit ook noodzakelijk is? Veiligheid op de werkvloer is denk ik wel het belangrijkste van allemaal waar je rekening mee moet houden.

Jouw RIE Toetsing gehad?

Zelf probeer ik dagelijks alles goed en wel in de gaten te houden qua de veiligheid. Toch merk ik aan mijzelf dat het volledig up to date blijven van veiligheid wat lastiger is dan dat ik had verwacht.

Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die voor ons de veiligheid in kaart kan brengen. Qua de kosten maakt het mij niet zoveel uit, zolang het maar een duidelijk rapport wordt.