NEO cryptocoin

Ook de Chinezen zitten niet stil op het gebied van de blockchain. Een opvallend platform is Wanchain, een gedistribueerd netwerk dat de ambitie heeft om belastingen te gaan innen via dergelijke systemen. Een andere interessante ontwikkeling is NEO Smart Economy (voormalig Antshares) dat zich richt op de wereldwijde handel. Dit platform wordt door sommigen zelfs al gekenmerkt als “het Ethereum van China”.

NEO Smart Economy is een blockchainplatform dat de digitale wereldwijde handel naar een hoger plan tilt. Sinds het ontstaan van economieën zijn er altijd basisregels geweest ten aanzien van de handel. In de prehistorie leefden mensen in kleine stammen binnen kleine nederzettingen. 

In deze periode ontstonden de eerste vormen van ruilhandel. De economie in die tijd was vooral gebaseerd op hetgeen men daadwerkelijk nodig had. Gereedschap van botten en stenen, werd bijvoorbeeld geruild tegen vlees.

Online veilig handelen in crypto

Bitvavo is een aanbieder van digitale valuta gebaseerd in Nederland (Amsterdam) die sinds oktober 2017 flink is gegroeid. Het bedrijf heeft als doel om digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken, met als slogan: “digitale valuta voor iedereen”. Je kunt er Bitcoin en andere digitale valuta kopen en verkopen. Dit gaat gemakkelijk via iDeal of overboeking. Alle prijzen zijn gebaseerd op de actuele koers. Je kunt Bitvavo bezoeken via www.bitvavo.com en een NEO wallet aanmaken.