Groepsreis naar Sri Lanka

Sinds jaar en dag stond een reis naar Sri Lanka op mijn bucketlist. Geen evidente keuze zo bleek al snel. Ergens had ik zelfs al het idee dat dit er niet zou van komen en ik op zoek zou moeten gaan naar een alternatief. Tot ik singhareizen ontdekte en zag dat zij een groepsreis naar Sri Lanka in het aanbod zitten hebben. Zou het dan toch mogelijk zijn?

Een droom werd realiteit

Hoe meer ik het aanbod van de groepsreis naar Sri Lanka bekeek, hoe meer ik ernaar uitkeek om de stap te zetten. Toch had ik nog wat twijfels omdat ik nog nooit eerder voor een groepsreis koos. Wat als de groep me niet beviel? Wat als de andere deelnemers andere verwachtingen hadden dan ik? Een goed gesprek met de mensen van singahreizen nam alle twijfels weg. Ik kreeg een heldere uitleg over het verloop van de reis en een overzicht van de reisplanning, waarna ik helemaal overtuigd was. De reis is me van de eerste tot de laatste minuut zo goed bevallen dat ik direct terug zou willen vertrekken. We hadden een super leuke groep, de reisleiding was fantastisch en we hebben zoveel mooie plekjes gezien die we nooit meer zullen vergeten.