Erg gaaf die Red Rag enkellaars!

Van Bommel

Bent u opzoek naar leuke laarzen van top kwaliteit? Dan is de Red Rag enkellaars echt iets voor u. Deze laarzen zijn te koop op de website van Van Bommel. Hier vind je de mooiste en hipste schoenen voor de scherpste schoenen. Van Bommel schoenen is sowieso de eerste webshop waar ik altijd op kijk als ik schoenen nodig heb.

Deze webshop staat garant voor kwaliteit en pas geleden kwam ik hier dus de Red Rag enkellaars tegen. Deze laars is tegenwoordig helemaal in en je hebt ze in verschillende modellen en kleuren. Ik heb ze pas geleden besteld en ik kan niet wachten tot dat ze binnenkomen. Ik hoop natuurlijk snel want ik heb erg veel zin om ze te dragen. Mijn oude laarsjes vind ik namelijk niet mooi meer.

Blij met mijn aankoop!

Na drie werkdagen kwamen de laarsjes binnen en daar was ik erg blij mee. Ik heb ze een aantal keer gedragen en ik heb er al veel leuke reacties op gehad. Mijn zus vond ze bijvoorbeeld zo leuk dat ze er voor gekozen heeft om ze in een andere kleur te halen. Binnenkort krijgt ze ze binnen, ik ben erg benieuwd.