Een geschikte heftruckchauffeur Nijmegen

Mijn neef was op zoek naar een baan voor heftruckchauffeur Nijmegen. Het wilde nog niet erg vlotten met solliciteren. Toen gaf ik hem het advies om eens op flextoday.nl te kijken. een hele goed detacheringsbureau die voor hem vast een goede match kon zoeken met een werkgever. Met dit detacheringsbureau had ik al enige positieve ervaringen. Al meerdere mensen in mijn omgeving hadden hier door al heel snel een leuke en passende baan gevonden. Mijn neef vond het een geweldig idee en is direct gaan zoeken en kijken op de website. Hij heeft daarna zeer snel de hulp ingeschakeld van dit bureau en zich zelf ingeschreven en uitgebreid vertelt wat zijn wensen waren wat betreft een baan als heftruckchauffeur.

Een zeer positieve ervaring en hij had al snel een leuke baan

Enige tijd later was het zover.Mijn neef kon beginnen als heftruckchauffeur Nijmegen. Overigens bij een hele leuke werkgever.Hij gaat nu ieder dag vrolijk naar zijn werk. Hij is echt superblij met de bemiddeling die flextoday.nl voor hem heeft gedaan. Met deze positieve ervaring geeft hij nu andere leeftijdsgenoten het advies om via deze weg een leuke baan te vinden.