Dit is handig voor je studie of werk

Wanneer je studeert of een fulltime baan hebt, is het vaak handig om daarbij met een laptop te werken. Zo kan je mobiel zijn en overal werken waar je maar wilt. Ik kan me voorstellen dat het soms net even te duur kan zijn, een gloednieuwe laptop. Maar niet getreurd. Er bestaan namelijk ook refurbished laptops. En wat houdt dat precies in? Refurbished betekent letterlijk ‘gereviseerd’. Een bekende term in de IT-wereld die wordt gebruikt voor producten die ná gebruik worden gecontroleerd, indien nodig worden gerepareerd en daarna opnieuw worden aangeboden aan de klant voor hergebruik. Zo ben je niet alleen duurzaam bezig, maar je bespaart er ook een hoop geld mee.

De beste laptop voor jou

Er zijn misschien wel honderden laptops waar je uit kan kiezen. Zo kan je het overzicht kwijt raken en misschien wel de laptop missen die het best voor jou geschikt is. De Dell refurbished laptop biedt veel mogelijkheden. Je profiteert van hoog gebruikersgemak voor zowel de zakelijke gebruiker als de privé gebruiker. Onder de Dell refurbished laptops vind je verschillende modellen. Zo heb je de Dell Latitude, Dell Inspiron en de Dell Precision. Maar welk model past het best bij jou? De Dell Latitude is een van de populairste modellen van Dell. Door de kleine en lichte systemen kun je de laptop gemakkelijk meenemen. Daarnaast ervaar je met het scherm de levendige kleuren. De camera die op de laptop zit is extra scherp en heeft bij weinig licht ook een goede resolutie. De Dell Inspiron is een model dat ontworpen is op productiviteit. De lange gebruikersduur kan voor veel mensen die lang onderweg zijn erg handig en praktisch zijn. Met de goede en nieuwste processor die de laptop heeft, werkt deze tweedehands net zo goed, snel en probleemloos. Tot slot heb je de Dell Precision. Deze is misschien wel het meest krachtigst. Veel filmmakers, designers of ontwerpers kiezen dan ook voor deze laptop. De laptop biedt jou de ruimte om je grootste ideeën tot werkelijkheid te brengen.

Tweedehands

Bij een laptop gaat het om het innerlijk en omdat de refurbished laptops worden gecontroleerd voor de verkoop, weet je zeker dat je een goede laptop in handen hebt. Duurzaamheid speelt ook een grote rol. Elektronisch afval wordt steeds minder gewaardeerd. Daarnaast wil je misschien ook een aantal centen besparen op de laptop en kan je de leuke schoenen die je afgelopen weekend hebt gezien dus gewoon kopen met het geld dat je bespaard hebt!