Wat is Whatsapp business?

Whatsapp business is een vorm van Whatsapp die net als de gewone vorm van Whatsapp gratis te downloaden is via de playstore of de appstore. Deze versie van Whatsapp is speciaal voor ondernemers ontworpen. Zo kunnen zij op een laagdrempelige manier communiceren met (potentiële) klanten. Deze versie van Whatsapp beschikt over een aantal meer functionaliteiten als de gewone versie van Whatsapp. Zo is het via Whatsapp business mogelijk om berichten te sorteren, te automatiseren en op deze manier snel te kunnen reageren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om belangrijke informatie toe te voegen aan het bedrijfsprofiel, zoals het adres en de contactgegevens van het bedrijf. Door de berichten te labelen kunnen deze op een later moment gemakkelijk worden teruggevonden.

Wat is de toegevoegde waarde van Whatsapp business voor beveiligingsbedrijven?

Het is van belang om ervoor te zorgen dat een pand goed beveiligd is vooral wanneer en bijvoorbeeld belangrijke gegevens aanwezig zijn in het gebouw zoals persoonsgegevens of belangrijke interne informatie. Het is om die reden niet alleen van belang om ervoor te zorgen om niet alleen het pand maar ook de computer en technologie goed te beveiligen. Een expert op dit gebied kan hier goed bij ondersteunen.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnen komende berichten op te pakken en de klanten verder te helpen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over iemand die opzoek is naar advies of die een storing heeft of iets dergelijks. De chatspecialisten zullen de binnenkomende berichten binnen 30 seconden oppakken. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u en uw klanten klaar. Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over onze ultieme klantenservice en kijken graag met u naar de mogelijkheden.