Plantendelen verwijderen? De Tumble Trimmer

Hoe kon ik hiermee zonder leven?

Ergens bladeren, wortelsof loof afhalen is geen pretje en is ook zeker niet het leukste om te doen. Het is vervelend werk en het is herhaaldelijk saai werk. Daarom dacht ik: de wereld is zo goed ontwikkeld dat hier wel een uitvinding voor bedacht is, want ik ben tevens niet de enige die hier aan ergert. Na een tijd zoeken kwam ik uit bij De Hobbykweker. Daar vond ik al snel wat ik zocht: de Tumble Trimmer. De deeltjes worden op een subtiele manier verwijderd dus er worden geen knol- of bolgewassen gesloopt.

Ik stop de knol- of bolgewassen er in, begin aan de hendel te draaien dat is letterlijk het enige wat ik hoef te doen. Het is zo gemakkelijk en ik bespaar er super veel tijd mee. Met deze handige tool kan ook potpourri gemaakt worden, een droog mengsel van bladeren en loof. Dit kan je in een potje stoppen en dan ruikt het heel lekker. Kortom is het een multifunctioneel product en het bespaard veel tijd en moeite, ideaal. Daarom recommandeer ik de Tumble Trimmer.