Optimaliseer je B2B webshop met Propellor

b2b webshop

Iedere ondernemer is voortdurend op zoek naar verbetering, net als ik.
Het naar een hoger niveau tillen van leads, marges of effectiviteit bijvoorbeeld.
Vaak wordt niet gedacht aan het optimaliseren van de eigen webshop, terwijl dit toch het bestaansrecht is van veel ondernemingen.
Jouw B2B webshop kan met behulp van de door Propellor ontwikkelde software modules een hoop werk uit handen nemen van jou en je personeel.
Mijn ervaring is dat door de integratie van diverse modules met je webshop, je snel snel en gemakkelijk hogere doelen kunt behalen.

Een betere productcatalogusIk heb goede ervaringen met het uitgebreide Product Informatie Systeem (PIM) van Propellor. Daarmee beheer je met gemak meerdere catalogi en tot wel 100.000 verschillende producten. Bij ieder product is voldoende ruimte voor foto’s, video’s en zelfs 360° presentaties. Deze zorgen voor een esthetische uitstraling om uw producten ècht goed te kunnen tonen. Mijn tip: Zorg voor een uitgebreide uitleg met een onbeperkt aantal specificaties per product. Door unieke content en attributen wordt je winkel interessanter voor zoekmachines zoals Google en vinden je klanten dus sneller jouw webshop. Propellor legt relaties tussen alle producten in jouw catalogi en maakt cross- en upselling eenvoudig, waardoor je automatisch een stijging in je omzet zult waarnemen.

Financiële administratie

Vaak wordt door ondernemers niet gedacht aan de optimalisatie van het ERP- of boekhoudpakket, terwijl dit juist factoren kunnen zijn in een soepelere financiële administratie.

Het ERP-pakket (Enterprise Resource Planning) van Propellor zorgt voor een meer efficiënte manier van werken en kan bijdragen aan een vermindering in de kosten. Met de integratie van verschillende modules wordt de communicatie met leveranciers, distribiteurs en betaalplatformen geoptimaliseerd. Dit gebeurt allemaal in real-time! Op deze wijze is jouw webshop altijd gesynchroniseerd met het volledige pakket.

Met de software van Propellor kunnen jij en je personeel gewoon blijven werken zoals je dat gewend bent. Zij passen zich aan en zorgen dat alle modules naadloos met elkaar samen kunnen werken.

Bouwen aan je klantenbestand

Propellor analyseert het gedrag van je klanten. Waar klikken ze op? Wat kopen ze? Vervolgens spelen we in op wat we zien om een optimale klantbeleving te bewerkstelligen. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat je klanten èn prospects terug komen. Ze verplaatsen zich in je klanten en hun customer journey, zodat ze weten waarnaar zij op zoek zijn en voor welke betalingsmogelijkheden wordt gekozen.

Kortom: Propellor gaat voor jouw bedrijf aan de slag en tilt je B2B webshop naar een hoger niveau.