Op zoek naar een conferentiehotel

Atelier

Ben je op zoek naar een goed conferentiehotel in Brabant? Dan is ZIN de plek die je zoekt. ZIN onderscheidt zich door het verhaal achter de accommodatie. Kloosterhotel ZIN behoort tot de top van de meest duurzame conferentiehotels in Nederland. Ze hebben er zelfs een keurmerk voor de duurzaamheid van hun conferentiehotel. De keuken van het Kloosterhotel ZIN werkt uitsluitend met biologische producten. Ze hebben 38 kamers in het hotel. Buiten de prachtige moderne kamers kan je rondom het hotel ook nog genieten van 7 hectare aan landgoed.

Erg goede ervaring bij Kloosterhotel ZIN

conferentiehotel

Ik heb een leuke ervaring gehad bij Kloosterhotel ZIN. Ons bedrijf houdt ervan om in alle rust te overleggen over bepaalde zaken. Dit doen we meestal meerdere dagen achter elkaar en daarom hadden we deze keer gekozen voor Kloosterhotel ZIN. Het was enorm luxe en alles zag er goed verzorgd uit. De kamers waren erg mooi en goed verzorgd. Het personeel was erg klantvriendelijk. Ik heb echt genoten van de ervaring.

Ook genieten van vergaderen

Je kan via de mooie website van Kloosterhotel ZIN meteen je vergadering inplannen. Hier ga je zeker geen spijt van krijgen.