Mooie design tuinen

Mooie design tuinen gevonden op het internet! ik zelf vond het echt een mooi werk hoor!afgelopen zaterdag had ik ze voor mijn tuin design gevraagd en ze deden een fantastisch werk moet ik zeggen.

Het zwembad

Of een tuin nou groot of klein is, door de beplanting komt deze tot leven. Ik wilde een zwembad op mijn achtertuin hebben en er was weinig ruimte voor een groot zwembad maar alsnog hadden ze het heel knap opgepakt en een mooi zwembad gemaakt. De kwaliteit was gewoon fantastisch, de randen hadden ze mooi schoon gemaakt en op het einde alles netjes opgeruimd en zodat je van je zwembad kunt genieten. Ik was erg blij met hun werk. Alles was op tijd gedaan en gemaakt. Ik had echt niet verwacht dat ik zo’n groot zwembad in zo’n klein tuin zou hebben, het was echt een verrassing voor mij. Mijn kinderen waren heel erg blij mee en trouwens we hadden geen last van hun werk ze werkten zo stil mogelijk dus dat was geen hindernis voor mijn kinderen om voor school te leren.