Mini Velgen

Geef je rijstijl een boost met mini Velgen. Omdat uw veiligheid voor ons essentieel is, bieden wij u een ruime keuze aan miniwielen die onder alle omstandigheden de beste prestaties bieden. Onze op maat gemaakte banden zijn de ideale keuze om het volledige potentieel van uw mini Velgen te benutten en uw rijstijl tot uitdrukking te brengen. Kies banden die geschikt zijn voor het seizoen voor optimale grip op alle ondergronden. Met onze sterbanden die in nauwe samenwerking met de beste bandenfabrikanten zijn ontwikkeld, geniet u van absolute veiligheid. Alle mini Velgen worden gemonteerd, gebalanceerd en gebruiksklaar geleverd.

Een ruime keuze aan miniwielen:

mini Velgen zijn een automodel van de gelijknamige dochteronderneming van BMW. Dit voertuig is verkrijgbaar in verschillende modellen zoals de cabriolet, Clubman, Contrman, Paceman, 2-zits coupé, 3-deurs sedan en roadster. Voor eigenaren van tweede generatie of eerdere mini Velgen is de keuze van velgen essentieel. Dit element geeft zowel karakter aan de banden als aan de auto. Houd er echter rekening mee dat naast het verbeteren van het uiterlijk, de velg een belangrijke rol speelt bij de rijveiligheid. Met goede velgen en betere mini Velgen kan de bestuurder met deze mini Velgen in alle rust reizen. Het kopen van mini Velgen is een geweldige manier om de esthetiek van uw auto te verbeteren of om gewoon reservewielen voor de banden te hebben. Ontdek in dit universum onze selectie mini Velgen. We hebben tientallen sportieve modellen in mat of glanzend lichtmetaal en hebben onze wielen geselecteerd bij de grote fabrikanten op de markt.

Velgen en mini Velgen:

Alle mini Velgen hebben een velg rond hun omtrek waarvan het profiel niet alleen is ontworpen om de band op zijn plaats te houden, maar ook om het monteren of verwijderen ervan te vergemakkelijken. Elke zijwand van de velg heeft een horizontaal of licht hellend deel, de hielsteun, bedoeld om de hiel van de band op te nemen, deze zijwanden begrenzen een holle basis, de basis of onderkant van de velg. Dus om een ​​band op mini Velgen te monteren, wordt een deel van een hiel in het velglint geplaatst, waardoor het tegenovergestelde deel van de hiel over de velgrand gaat die ermee overeenkomt, herhalen we de handeling voor de andere hiel. Tijdens het opblazen vallen de twee hielen geleidelijk op hun plaats op de hielsteunen.