Met welke Herno jas voor heren ga jij de winter door?

Het label Herno gaat telkens weer op zoek naar nieuwe modellen, nieuwe stijlen en nieuwe materialen. Sinds de oprichting in 1948 heeft Herno altijd kwaliteit en fijne afwerking hoog in het vaandel blijven houden. Ook voor dit seizoen gaan ze voor klassevolle jassen. Met een Herno jas voor heren zit je altijd goed. Of je nu voor een sportief of een meer gekleed model gaat, je bent optimaal beschermd tegen barre weersomstandigheden. Herno is van Italiaans oorsprong. Hoe Italianen het telkens doen is een raadsel, maar één ding is zeker: Herno jassen zijn topkwaliteit gecombineerd met klasse.

Een jas van Herno beschermt je tegen alle weer

De jassen van Herno zijn speciaal ontworpen om je goed aan te kleden en naar buiten te gaan. Sporten of wandelen, kuieren in de stad of naar je werk gaan, een Herno jas voor heren doet wat hij moet doen. Hij sluit bovenaan hoog toe en valt vrij lang. Daardoor zit je hele lichaam goed ingepakt. Kou, regen of wind hebben geen vat op jassen van Herno. Anderzijds zijn ze uit een materiaal gemaakt dat goed ademt. Daardoor heb je een comfortabel gevoel in je herenjas van Herno. Ook al heb je het goed warm, je zweet niet in je jas.

Draag je jas van Herno in stijl

Herno jassen hebben het voordeel dat ze op zichzelf heel mooi zijn. Je hoeft enkel een paar accessoires erbij te kiezen en je bent helemaal mooi aangekleed. Denk bijvoorbeeld aan mooie laarzen, een trendy sjaal, een pet of muts. Zo ben je nog beter beschermd tegen de winter en tegelijkertijd komt je jas van Herno nog meer tot uiting. Kies een geklede of sportieve jas, en in de kleur die het beste bij jou past. Stuur de bestelling van je herenjas van Herno online en binnenkort loop jij stijlvol door het leven.