Leuke dingen voor in de tuin

Heb je net een nieuw huis gekocht met een mooie grote tuin of wil je jouw bestaande tuin van jouw huis goed verbouwen maar echt helemaal geen idee wat je moet doen ermee? Lees dan snel deze blog want ik neem jou mee in de wereld van hele mooie dingen voor in jouw tuin. Ik ben zelf een hovenier en weet alle leuke dingen qua planten maar ik doe er nog een schepje er boven op. Verwacht in deze blog bijvoorbeeld een bubbelbad/jacuzzi. Doordat veel mensen heel veel geld over hebben doordat ze niet meer uiteten kunnen of op vakanties wat vaak best veel geld kost door Corona gaan veel mensen nu dit verdiende geld uitgeven aan hun huis, waaronder de tuin die altijd onderaan de lijst stond. Veel mensen vergeten vaak hoe mooi een huis wordt als de tuin perfect gelikt eruit ziet. Zoals ik zei ben ik zelf een hovenier die zich richt op de luxe kant van tuinen. Ben je al een beetje benieuwd wat ik te vertellen hebt? Lees dan zeker verder hieronder!

Buitenbad

Wat echt een heel mooi effect geeft aan jouw tuin is natuurlijk een buitenbad die wordt opgewarmd door een openhaard of gewoon een heerlijk bubbelbad/jacuzzi die harde stralen pompt door het water. Beide is echt super lekker en rustgevend. Ik heb zelf een jacuzzi in mijn tuin en ik zit zeker elke week wel een keertje erin. In de zomer daarentegen bijna elke dag! Zoiets maakt jouw tuin gewoon helemaal compleet en maakt het af.

Lounge set

Heb je ooit een keer zo een mooie steigerhout lounge set gezien? Dit kan niet te missen zijn bij een mooie tuin. Als jij rustig wilt liggen is het hebben van buiten bank toch ideaal. Daarvoor heb je zo een lounge set die is gemaakt van hout of plastic met daarbovenop van die zachte kussens. In het midden nog een tafel waar je aan kunt eten en het is compleet. Zomer middagen en avonden zit je hier dan met vrienden en familie te genieten van het weer met een heerlijk drankje en hapje.

GreenEgg

Hou je echt van een goed stukje vlees of vis? Dan moet je een keer kijken naar de GreenEgg. Dit is die barbecue die je vaak ziet voorbij komen die groen en net als een ei eruit ziet. Deze barbecue ziet er mooi uit maar werkt ook super goed. Het geeft jouw eten een heerlijke grill smaak. Een normale barbecue kan natuurlijk ook gewoon.