Kies de beste lichtkwaliteit!

opbouwspots

Voor een huis moet goed licht geregeld worden. Het is belangrijk dat je makkelijk sfeer kunt creëren en dat je niet alsmaar in het koude, kille licht zit zoals bijvoorbeeld in een ziekenhuis. Thuis moet het sfeervol zijn. Dit betekent vaak mooie lampen, maar vooral ook goed evenwichtig licht. Dit laatste is te krijgen door spotjes te installeren. Het is niet moeilijk en je zult zien dat er een hele grote keuze is op het gebied van led verlichting. Met led verlichting zorg je er ook voor dat de energierekening minder hoog wordt en een bijkomend voordeel is dat je het peertje niet steeds hoeft te vervangen. Veel mensen zijn dus al overgeschakeld op led verlichting. In het begin was het voor velen nog even lastig, want bijna iedereen dacht dat led licht niet die gezellige uitstraling had van halogeen. Niets is minder waar zo is gebleken! Met goede led verlichting kun je de gewenste sfeer in jouw woning halen. Het is daarbij natuurlijk wel belangrijk dat je kiest voor goede kwaliteit. Heb je eenmaal gekozen voor led verlichting? Dan is de tweede stap het uitzoeken van de lampen. Met led licht kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan spots die in het plafond wegvallen of spotjes die tegen de muur of het plafond geplaatst worden. Ook is het goed om over een draaihoek na te denken. Wil je dat je zelf de lichtstraal kunt aanpassen? Kies dan voor draaibare spots. Ook inbouwspots kunnen gedraaid worden. Kies dus altijd wat het beste bij jou past. 

Spots voor normale plafonds

In de woningen waar inbouwspots gebruikt worden is een luchtruimte te vinden boven het plafond. Een zogenaamd verlaagd plafond is namelijk nodig om de warmte afkomstig van de spotjes te laten circuleren. Hierdoor kan het nooit te warm worden. Wanneer je echter geen verlaagd plafond hebt, kun je het beste kiezen voor ledinbouwspotsleds.nl led opbouwspots. Deze spots zijn makkelijk van stroom te voorzien doordat ze aan de stroompunten gezet kunnen worden. Je hoeft dus geen draden aan te leggen die naar de dichtstbijzijnde stopcontacten gaan. De opbouwspots zijn gewoon met een algemene lichtschakelaar aan en uit te zetten. 

Spotjes richten

Wist je dat je de spotjes op elke gewenste manier kunt richten? Zorg voor draaibare spots en je hebt overal in huis licht. Het is ook makkelijk wanneer je graag eens met de meubelen schuift. Draaibare spots zorgen dan voor een makkelijke belichting in de ruimte. Je hoeft dus zeker niet steeds opnieuw gaten te gaan boren!