Hoe de ijs Teppanyaki werkt 

IJs Teppanyaki

De ijs Teppanyaki is van Japanse oorsprong en betekent, letterlijk vertaald, ‘op een ijzeren plaat grillen’. Dit is een van de oudste manieren om eten te bereiden in Japan en uiteindelijk heeft het zijn weg gevonden in de rest van de wereld. De Japanners hebben de Teppanyaki uitgevonden toen zij vis stonden te grillen boven vuur met een schep. Het duurde niet lang tot de rest van de wereld ook gebruik begon te maken van de Teppanyaki. Zo duurde het dus ook niet lang totdat iemand bedacht om de Teppanyaki zo te maken dat je er ijs op kan bereiden in plaats van vlees. 

Schenk de ijsmix op de Teppanyaki

De ijs Teppanyaki van Horecagemak werkt heel makkelijk. Het enige wat jij moet doen is ervoor zorgen dat de Teppanyaki aan kan en dat doe je door hem aan te sluiten op het stopcontact. Nadat de Teppanyaki is aangesloten en koud genoeg is geworden, kan het plezier eindelijk gaan beginnen. Als eerste wil je de ijsmix op de Teppanyaki leggen en ervoor zorgen dat de ijsmix kan bevriezen zodat je kan gaan hakken. Dit is simpel een kwestie van de ijsmix laten liggen op de koude metalen plaat. Verder hoef jij nog niks te doen om heerlijk ijs te bereiden voor jouw gasten. 

IJs Teppanyaki

Mix de ingrediënten met spatels

Nadat je de ijsmix hebt aangebracht op de Teppanyaki wil je beginnen met het toevoegen van de ingrediënten. Je mag zelf kiezen welke ingrediënten jij wil toevoegen, zolang de ingrediënten samen maar voor een mooi geheel zorgen. Nadat alles goed heeft kunnen koelen op de Teppanyaki kun je beginnen met het mixen van alles. Dit doe je aan de hand van twee spatels. Je schraapt de ijsmix en ingrediënten bij elkaar en mengt het door elkaar, spreid het weer uit, mengt het door elkaar en dat proces herhaal je net zolang totdat jij tevreden bent. Zo simpel is het dus met dank aan de Teppanyaki van Horecagemak.