Gemak in je huis

Meer gemak in huis, dat willen we allemaal wel. Wanneer je thuis bent na een lange dag werken, school of wat dan ook wil je graag helemaal relaxen. Eventjes helemaal zen, niets hoeven doen. Menig mens gaat dan op de bank zitten. Van op de bank liggen word je lekker lui. Waar soms ook helemaal niets mis mee is. En wanneer je dan eindelijk lekker op de bank bent neergeploft, wil je er niet om de haverklap weer af moeten. Gelukkig zijn er een aantal kleine aanpassingen die je in en rond je huis kan doen waardoor je zo lang en lui mogelijk op de bank kunt blijven liggen. Lekker gemakkelijk!

Meubels

Met bepaalde meubels kun je zorgen voor een stuk meer gemak in je huis. Neem bijvoorbeeld een tray op wieltjes. Hoe handig is dit? Zet er bijvoorbeeld snacks op en rij de tray simpelweg van de ene naar de andere kant van de kamer. Geen geklungel meer met glazen en bordjes die je bijna uit je handen laat vallen, of telkens op en neer moeten lopen van de bank naar de keuken. Wanneer je het meubelstuk niet gebruikt om snacks vanaf te eten, kun je hem ook gewoon in de hoek zetten met een bloemetje erop.

‘Gadgets’

Tegenwoordig kijken we vaak programma’s op onze laptops. Superhandig, en je hebt keuze uit van alles en nog wat. Maar soms wil je met je laptop verhuizen van de tafel naar de bank, en is het snoer te kort! Nogal irritant, want dan kun je minder lang op de bank blijven liggen. Je laptop moet je toch af en toe opladen. Gelukkig is er een makkelijke oplossing, in de vorm van een stekkerdoos. Meerdere apparaten en devices passen in dezelfde stekkerdoos. Er zijn verschillende vormen en maten stekkerdozen. Je kunt zelfs kiezen uit meerdere kleuren! Een makkelijke aanpassing voor meer gemak in je huis. Je kunt het fijnst ontspannen in een schoon huis. Maar na een lange dag willen we dus het liefst direct op de bank liggen, en niet eerst hoeven schoonmaken. Liggen er stof en kruimels op de vloer? Met een robotstofzuiger voor in huis, hoef je niet meer van de bank af. Het geldt ook voor de tuin. Er bestaat tegenwoordig al een robot die het gras voor je maait, voor meer gemak rond het huis. Als we toch van die bank af moeten, dan is het nu alleen nog maar voor een toiletbezoek. Om dit bezoekje te optimaliseren schaf je een automatische luchtverfrisser aan. Zo hoef je niet eens meer te drukken op het knopje van een luchtverfrisser, mocht dat nodig zijn.