Flos lampen voor puur luxueus design

Daamen interieur

De perfecte accessoires zijn uiterst belangrijk voor de ultieme afwerking van een woonruimte. Voor de verlichting vond ik de perfectie bij de flos lampen. Het was nochtans niet gemakkelijk om dat ene verlichtingsarmatuur te vinden, dat de gecreëerde sfeer volledig afwerkte.Ik hou niet zo van overheersende lampen, maar toch moeten ze aanwezig genoeg zijn om hun steentje te kunnen bijdragen aan het luxueuze en gezellige gevoel van elke kamer. Na wat rondkijken kwam ik uiteindelijk terecht bij de prachtige collectie van flos lampen. Elk item weerspiegelt absolute luxe.

Meubels

Hoewel het ontwerp sober werd gehouden, werkt het strakke design moeiteloos elke ruimte af. De lampen overheersen niet in de kamer zoals ik wilde, maar vallen toch voldoende op. Bovendien is er ook voor elke plaats en ruimte een ideale lamp. Zowel hang-, staan- of tafellampen horen in de collectie en er zijn zelfs series die deze verschillende types combineren binnen één serie. Ook belangrijk is het gebruik van led-lampen dat daarenboven ook nog eens zorgt voor een milieuvriendelijk effect. Ik ben zeer tevreden met mijn flos lampen en de manier waarop zij onmiddellijk de nodige luxe toevoegen aan mijn woonruimtes.