Een elektrische transportfiets is hip én handig!

Ga jij dagelijks op de fiets naar je werk? Neem je altijd je mappen, laptop, broodtrommel en nog veel andere zaken mee? En wil je op de terugweg ook nog even boodschappen doen? Dan is een elektrische transportfiets echt iets voor jou. Je hoeft dan niet meer je hele hebben en houden tussen de snelbinders te prakken of op je rug mee te dragen. Nee, je zet je tas(sen) gewoon in het handige krat voorop de fiets. Doordat het hier een elektrische transportfiets betreft, kom je nog vol energie én fris ruikend aan op je werk. Klaar om de dag te beginnen!

Een elektrische transportfiets is ook handig voor scholieren

Sommige scholieren moeten flink wat kilometers maken om de school te bereiken. Als jouw kind ook een flink eind moet fietsen, kan het slim zijn om hem of haar te voorzien van een elektrische fiets. Zo zorg je ervoor dat jouw kind met meer energie aankomt op school en dus energie overheeft om zich goed in te zetten en te leren. Ook voor de terugweg is zo'n elektrische fiets een uitkomst. Dan blijft er nog energie over voor het huiswerk. Maar een elektrische transportfiets is nog even fijner. Door het stoere krat voorop kan je kind de fiets ook nog personaliseren. Een krat in een hippe kleur of juist van hout. In ieder geval met voldoende ruimte voor een flinke schooltas met inhoud.

Nog een voordeel van zo'n krat voorop

Zo'n krat voorop is meer dan alleen maar hip. Het heeft nog meer voordelen. Het grootste voordeel is misschien wel dat je altijd zicht hebt op hetgeen je vervoert. Je ziet precies of je je tas nog hebt en deze kan dus niet zomaar "verdwijnen". Een ander belangrijk voordeel is dat je geen tas op je rug hoeft te nemen. Dat is niet alleen beter voor je rug, maar ook voor je kleding. Je zult niet meer zweten onder een tas. En dat is wel zo fris.

Transportfietsen zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen

Het is dus maar net wat je wilt en wat je budget is. Bij veel elektrische transportfietsen krijg je het krat cadeau, in andere gevallen kun je het krat erbij bestellen. Je hoeft natuurlijk niet perse een krat te gebruiken. De stevige voordrager kan ook zonder krat prima jouw boodschappen, werktas en sportbenodigdheden meenemen. Het is maar net wat jij fijner vindt. Een elektrische transportfiets is in ieder geval een goede optie om te bekijken als je op zoek bent naar een nieuwe fiets!