Een voeten-manager in uw bedrijf, vacature podotherapie

www.vacature-podotherapie.nl

Eén van de meest voorkomende beroepsziekte zijn klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. De klachten ontstaan bij beroepen waarbij werknemers veel moeten staan en/of lopen.

Bij meer dan vier uur belasting per dag neemt het risico op problemen snel toe. Ook toenemende leeftijd, afwijkende voetstand en -of inadequaat (veiligheids)schoeisel zijn veroorzakers van klachten. Daarbij kan de bedrijfs podotherapeut een rol spelen als expert binnen de voeten gezondheidszorg! Hiervoor kun je natuurlijk een vacature podotherapie plaatsen. Of je kijkt bij een praktijk in de buurt. Maar waard is het zeker. 

www.vacature-podotherapie.nl

Uw werknemers lekker laten dansen in het weekend.

De podotherapeut kijkt niet alleen naar de juiste schoenen. Natuurlijk zijn de juiste veiligheidsschoenen erg belangrijk, maar bij podotherapie wordt er naar meer dan alleen de schoen gekeken. Een afwijking in de stand van de voeten kan bijvoorbeeld al veel pijn veroorzaken in knieën en de onderrug. De paramedische therapeuten kijken naar alle verschillende delen in het onderlichaam om ze de oorzaak van de pijn te vinden en kunnen hierdoor een beter passende oplossing aanbieden. Medewerkers weer stevig in hun schoenen laten staan? Informeer dan eens bij een podotherapeut bij u in de buurt.