Een telefoon reparatie Arnhem vind je bij Vidaphone

vidaphone

Is jouw telefoon kapot en wil je deze laten repareren en ben je daarom op zoek naar telefoon reparatie Arnhem? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Vidaphone. 

Waarom kiezen voor Vidaphone

In Arnhem en omstreken bevinden zich zeer veel telefoonzaken. Vidaphone heeft al meer dan 12 jaar ervaring in het uitvoeren van reparaties en het onderhouden van telefoons, computers en tablets. De winkel van Vidaphone is gelegen aan de Korenerburgse Passage in Arnhem. Deze telefoons zaak staat door de veel jaren ervaring die zij hebben opgedaan garant voor een perfecte dienstverlening, deskundig advies, en voordelige tarieven. Bij vragen of behoefte aan advies kun je altijd telefonisch contact met bedrijf opnemen.  Tijdens een reparatie zal er geen data verloren gaan en je zult 3 maanden garantie krijgen op de onderdelen die er tijdens een telefoon reparatie vervangen worden. Het is ook mogelijk om een bezoek aan de winkel te brengen zonder afspraak. 

telefonie

Positieve reviews van voorgaande klanten 

Op de website van Vidaphone zijn ook een aantal reviews te vinden van voorgaande klanten die allemaal zeer tevreden zijn over de goede telefoon reparatie die een van de deskundige monteurs van het bedrijf heeft uitgevoerd. Ook zijn zeer veel voorgaande klanten erg tevreden over de goede service die het bedrijf levert en over de aantrekkelijke prijs jij die zij hanteren. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website van Vidaphone of breng een bezoek aan de winkel.