Decoratieve spiegel zonder lijst

Alleen omdat het een decoratieve wandspiegel is, wil nog niet zeggen dat hij een lijst moet hebben. Daarom hebben we een online assortiment met decoratieve wandspiegels die frameloos zijn. Voeg je eigen frame toe of monteer het zonder. Wat je ermee doet, is geheel aan jou, maar het voordeel van het ontbreken van een lijst is dat je niet hoeft te proberen die lijst te matchen met andere lijsten in de omgeving, zoals op foto’s of andere spiegels. Zie onze collectie voor details.

Gewone spiegels voor een strakke nieuwe look

Deze frameloze decoratieve wandspiegel is een geweldige optie voor uw badkamer. Een koel en strak ontwerp, dat de beste kenmerken van een minimalistisch ontwerp belichaamt, past goed bij een strak aanrecht. Maar een spiegel zonder lijst kan een geweldige wandecoratie zijn in vele kamers van je woning. Het maakt de kamer helderder en groter. We hebben honderden ontwerpen in alle soorten en maten op voorraad en honderden lijstontwerpen voor op maat gemaakte fabricage. Frame-loze modellen geven een modern tintje aan uw kamerinrichting. Dankzij de verschillende vormen kun je deze bij de stijl van elke kamer afstemmen. :rechthoekig, rond, ovaal …opvallend groot of schattig klein, er is voor lek wat wils!

De mooiste spiegels zonder kader

Eenvoudig, stijlvol, zonder franjes – ons assortiment spiegel zonder lijst is direct to the point en gemakkelijk voor de portemonnee. Verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan vormen en maten, met verschillende ophangogelijkheden, wij hebben echt de perfecte spiegel voor jou. Onze spiegels zijn ideaal voor gebruik in elke kamer. Van de badkamer tot de slaapkamer, de keuken tot de eetkamer, ons assortiment spiegels is ontworpen met zowel stijl als kwaliteit in gedachten. Graag vermelden je binnen de collectie plakspiegels ook een spiegel zonder lijst kunt vinden.