De populairste soorten E-liquids van SmokeSmarter

E-liquids van SmokeSmarter

Een E-sigaret werkt alleen met een vloeistof erin. Deze noemen we ook wel E-liquid. Een E-liquid is een vloeistof die in het apparaatje gaat en daar vervolgens verbrand wordt. E-liquids van SmokeSmarter zijn nog altijd erg populair omdat er zoveel keuze is. Welke smaken echt in de smaak vallen? Dat lees je hier.

Verschillende smaken

Nicotine afbouwen met liquids

Allereerst zijn er veel mensen die een elektronische sigaret aanschaffen omdat ze eigenlijk willen stoppen met roken. Ze gebruiken deze speciale sigaret om hun gewoonte langzaam af te bouwen. Als je dat doet door middel van een e-sigaret dan wil je natuurlijk ook langzaam de nicotine afbouwen tot helemaal nul. Met vloeistoffen van SmokeSmarter kan dat. Er zitten namelijk verschillende percentages aan nicotine in elke vloeistof, en er zijn er natuurlijk ook meer dan genoeg die helemaal geen nicotine bevatten. 

Fruitige smaken

Je kunt een vloeistof kopen die smaakt naar sigaretten maar als je dat zat bent dan is er nog veel meer mogelijk. Fruitsmaakjes zijn bijvoorbeeld altijd al heel populair. Aardbeien maar ook smaken als vanille en chocola vallen goed in de smaak. Er zijn bij SmokeSmarter eindeloos veel smaken om uit te kiezen.

Smaken combineren

Combinatie van smaken

Er zijn ook vloeistoffen die meerdere smaken bevatten. Dat is heel lekker als je voor de afwisseling eens iets nieuws wil of als je al veel te lang de elektronische sigaret rookt en je bent de smaakjes een beetje zat.