De mooiste gadgets voor in je huis

Je huis inrichten is best een klusje, maar het is ook heel leuk. Je mag kleuren verf uitkiezen, een nieuwe vloer, een nieuwe bank, enzovoort. Maar wat wat mij betreft nog leuker is, is mooie gadgets in je huis verwerken. Ik ben stiekem een grote gadgetlover en er is dan ook geen gadget die mist in mijn huis. Maar als je moet kiezen en hier niet zoveel geld aan wil uitgeven, kan dat natuurlijk ook. Speciaal daarvoor heb ik voor jullie de mooiste gadgets voor in je huis op een rijtje gezet.

Waar is de TV?

Een van de mooiste dingen vind ik een ingebouwde TV. De woonkamer en je slaapkamer zijn namelijk voor gezelligheid en ik vind dat een televisie hier niet echt bij past. Maarja, je wil er natuurlijk wel eentje hebben! Hoe doe je dat dan? Nou, je zorgt gewoon dat je TV door middel van TV liften ingebouwd zit. Je kan bijvoorbeeld zorgen dat uit een kastje komt of uit het voeteneinde van je bed. En dit gaat natuurlijk allemaal met een app, zodat je niet je bed uit hoeft. Lekker modern, lekker technisch en lekker lui! En de gezellige sfeer wordt dus niet verpest door zo’n joekel van een TV in je slaapkamer of woonkamer. 

Een lamp of een speaker?

Daarnaast vind ik dat je echt een lampspeaker moet hebben. Ik weet niet of er al een officiële naam is hiervoor, maar het is (zoals de naam al doet vermoeden) gewoon een combinatie tussen een lamp en een speaker. Het mooie is dat door het design het lijkt alsof je gewoon een lamp in je kamer hebt staan. Je hoeft dus niet én een lamp én een speaker neer te zetten en dat scheelt veel ruimte. Ook vind ik een speaker vaak geen gezellig uiterlijk hebben, hoewel ik moet zeggen dat hier langzamerhand verandering in lijkt te komen. Maar doe mij maar gewoon zo’n speakerlamp!

Moeite met wakker worden?

Tot slot is voor mij persoonlijk mijn beste aankoop toch wel ons automatische bed geweest. Mijn vriend en ik zijn namelijk allebei geen ochtendmensen. Ik heb dus echt wel wat tijd nodig om wakker te worden. Met een automatisch bed kan je door middel van een afstandbediening je hoofdeinde omhoog laten gaan. Je wordt dus eigenlijk automatisch rechtop gezet en dit kost geen moeite. Dan kan je rustig de tijd nemen om wakker te worden. Ik moet wel zeggen dat je met deze gadget geen makkelijke slaper moet zijn, want anders val je misschien wel zittend in slaap. En dan wordt het doel van deze gadget dus absoluut niet meer bereikt…