De leukste logeeradressen op de Veluwe!

Waterfowl hunter at sunset

De Veluwe is een prachtige bestemming voor een heerlijk weekendje weg of een lange vakantie in de natuur. Er zijn talloze logeeradressen te vinden op de Veluwe, van basic campings tot luxe hotels. Maar wat als je op zoek bent naar iets écht unieks? In deze blog zetten we de meest bijzondere logeeradressen op de Veluwe voor je op een rijtje. Ben je op zoek naar vakantiehuizen Veluwe? Of wil je eens wat anders dan het luxe vakantiehuis Veluwe of het vakantiehuis Nunspeet? Lees dan snel verder!

Slapen in een pipowagen

Hoe leuk is het om te overnachten in een knusse pipowagen? Op de Veluwe zijn er verschillende plekken waar je deze bijzondere accommodatie kunt vinden. Bijvoorbeeld op Camping De Helfterkamp in Vaassen, waar je kunt kiezen uit verschillende thema-pipowagens zoals de ‘Indianenwagen’ of de ‘Westerndroom’.

Luxe overnachten in een boomhut

Op de Veluwe zijn er ook prachtige boomhutten te vinden, waar je kunt genieten van de rust en de natuur hoog tussen de bomen. Zo is er bijvoorbeeld de Boomhut XXL bij Droompark De Zanding in Otterlo, die van alle gemakken is voorzien en een schitterend uitzicht biedt over de bossen.

Verblijf in een authentieke schaapskooi

Op Camping De Harskamperdennen in Kootwijk kun je overnachten in een oude schaapskooi, die is omgebouwd tot een comfortabel vakantiehuisje. Hier proef je de sfeer van het Veluwse boerenleven en geniet je van de rust en de natuur om je heen.

Overnachten in een tiny house

Wil je duurzaam en minimalistisch overnachten? Dan is een verblijf in een tiny house wellicht iets voor jou. Bijvoorbeeld bij Tiny House Harderwijk, waar je kunt verblijven in een prachtig vormgegeven en volledig ingericht huisje op wielen.

Een romantische overnachting in een kasteel

Tot slot is er op de Veluwe ook de mogelijkheid om te overnachten in een écht kasteel, zoals Kasteel De Essenburgh in Hierden. Hier slaap je in een prachtige kamer met antieke meubels en geniet je van de sfeer van een echte middeleeuwse burcht.

Conclusie

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele unieke logeeradressen op de Veluwe. Of je nu houdt van knus en basic of juist van luxe en comfort, er is altijd wel een bijzondere accommodatie te vinden die past bij jouw wensen en voorkeuren.