Aangepaste rijlessen volgen

spoedcursus

Op zoek naar een auto rijschool in Nijmegen die ook aangepaste rijlessen verzorgt voor leerlingen met een beperking? Rijschool Tempo geeft les aan leerlingen die een beperking hebben als ADHD/ADD of Autisme. Hierbij wordt vooral gericht op structuur en concentratie. Deze leerlingen hebben een andere aanpak nodig dan een doorsnee leerling. De rijinstructeurs zijn door middel van opleidingen en workshops opgeleid om deze groep leerlingen de goede lesmethode te geven. Zij hiervoor een certificaat behaalt.

auto rijschool in Nijmegen

Al 30 jaar een begrip in Nijmegen en omgeving

Je rijbewijs halen, vaak ben je er wel een aantal maanden zoet mee. Het advies is dan ook een goede autorijschool in Nijmegen, die je de tijd en de aandacht geeft die je nodig hebt als leerling. Een individuele begeleiding waarbij je zeker bent dat je er een fijn gevoel bij hebt en op een prettige manier je rijbewijs behaalt. Door de ervaring van ruim 30 jaar weten we precies wat een leerling wel en niet vraagt. Iedere leerling is uniek en vraagt een andere benadering.

Efficiënte methode van lesgeven

Rijlessen

Door een leerling rustig en kalm te benaderen krijgt de leerling niet alleen een zeker gevoel, ook de resultaten tijdens de rijlessen zijn beter. De leerling voelt zich zekerder, comfortabeler en heeft geen angst om fouten te maken, door deze manier van aanpak zal iedere leerling zich al snel thuis voelen in het verkeer, dit komt de verkeersveiligheid ook ten goede. Heb je nog vragen over onze rijopleidingen dan kun je altijd contact opnemen met autorijschool Tempo voor meer informatie.